Specials


 

Talk to yourself like you would to

someone you love


-Brene Brown-
Specials

De SPECIALS zijn programma’s die zijn gemaakt om je te helpen bij jouw ontwikkeling als mens, als professional, als leidinggevende.

Herken je dit?

 Je wilt groeien als mens en als professional

Je wilt de tijd nemen om met veel plezier echte stappen te maken samen met gelijkgestemden/vakgenoten

Je wilt graag eens tijd uitrekken voor jezelf

Speelkracht (dag special)

Je werkt een hele dag met je eigen vraag of thema. Iets waar je meer inzicht in wilt krijgen, waar je verder mee wilt.

Spelenderwijs verzamel je je antwoorden. Je kunt werken aan een thema dat met je werk te maken heeft, maar ook voor privézaken is deze dag een hele mooie manier om helderheid te scheppen.

We werken in een groep van maximaal 6 deelnemers. Er is voldoende ruimte om 1,5 meter afstand te bewaren.

Stuur me gerust een mailtje als je meer wilt weten over deze dag.

Speelkracht Margreet Ridder

Het is een spelende en zeer krachtige dag die ik iedereen kan aanraden. Margreet leidt deze dag op een hele veilige prettige en humorrijke manier.

Stef Soons, trainer

Voor aanvang was het best spannend, want passen deze werkvormen wel bij mij en kan ik ze volgen? Niet alles ging helemaal moeiteloos, maar door de enthousiaste coaching van Margreet en de kleine groep ging ik mee in het spel van die werkvorm. De afsluiting raakte ons allemaal, de resultaten waren treffend en mooi. Die resultaten (beeld en schrift) geven mij een houvast voor de komende tijd.

Petra Wit, rijksambtenaar

Stevig in je schoenen (weekend special)

Ken je dat? Je wilt wel iets zeggen, maar de woorden komen gewoon niet in je op. En je vindt het dan ook weer zo vervelend om er later op terug te komen. Nee zeggen is gewoon niet je sterkste kant.
Maar het is wel lastig. Je weet wel dat je ook goed voor jezelf moet zorgen, maar hoe doe je dat?

Van zaterdagochtend tot zondagmiddag werk je aan het vergroten van je assertiviteit. Om gezond stevig in je schoenen te staan.

  • Inzicht in je zelfbeeld en je eigen patronen
  • Gezond assertief communiceren
  • Onderzoek je belemmerende gedachten en zet ze om in helpende gedachten
  • Maak je eigen zelfzorgkit

De weekenden vinden plaats op een mooie locatie ergens in Nederland. Aan zee of in een bos.
Uiteraard met heerlijke gezonde maaltijden en een goed bed.

Heb je interesse in deze special? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.
We werken in kleine groepen waardoor de special binnen de Corona-regels georganiseerd kan worden.

Neem de tijd - tijdsurfen voor zorgprofessionals (weekend special)

Hoe vergroot je je duurzame inzetbaarheid? Hoe zorg je dat je het werk met plezier uitvoert tot aan je pensioen? Hoe komt het dat iedereen anders reageert op werkdruk?

De methode van het TIJDSURFEN is de basis voor deze special. Je krijgt in twee dagen alle zeven aanwijzingen aangereikt om met minder stress te kunnen werken. 

Daarnaast is er ook ruimte voor jezelf. Om lekker tot rust te komen. Met begeleide meditaties, een heerlijke wandeling, genieten van een prachtige omgeving is dit weekend een weldaad voor jezelf.

Ik vond de gesprekken heel waardevol en verhelderend, ook de nuchtere kijk en inbreng van Margreet. Er is serieus gepraat, gelachen en een enkele traan. Ik heb nu de neiging om niet meer alles zelf te willen doen.

Anneke van der Stoel, verpleegkundige

Ik ben bewuster naar mezelf gaan kijken, naar hoe ik werk. Ik merk dat het juist zinvol is om regelmatig een rustmoment te nemen, daardoor heb ik later minder onrust. Ik vond het best wel confronterend omdat ik dacht het goed te doen door hard te werken en weinig rust te nemen en nu blijkt dat het dus precies anders werkt! Maar, al doende leert men. Ik ga er voor!

Marry de Bruijn, verpleegkundige

Sunny Side Up (midweek special in Portugal i.s.m Bloom Communicatie met zorg)

Stil staan. Los komen van de dagelijkse praktijk. Ideeën uitwerken. Inspiratie opdoen. Hoe vaak denk je niet: als ik daar nu eens TIJD voor zou hebben, dan…?
In samenwerking met Bloom Communicatie met Zorg organiseren we jaarlijks een reis voor leidinggevenden in de zorg naar een prachtige villa in Portugal.

Met een kleine groep gaan we op reis en aan de slag met jouw leiderschap. Waar wil je in alle rust aan werken? Wat zijn de dingen waar je tijdens je werk tegenaan loopt en wat wil je loslaten? 

Naast het programma zorgen we voor de nodige ontspanning. Heerlijk zwemmen in zee, luieren aan het zwembad, eten in een heerlijk restaurant. Goede gesprekken met collega leidinggevenden. Met een koffer vol inzichten en nieuwe plannen ga je weer terug naar huis.

Vanwege het Coronavirus is de reis dit jaar niet doorgegaan. Wil je op de hoogte gehouden worden wanneer we Sunny Side Up weer organiseren, meld je dan aan voor de nieuwsbrief en ik hou je op de hoogte.

Sunny Side up Uitzicht

Sunny Side up relax

Ben je benieuwd naar een van bovenstaande Specials? Voel je vrij om contact op te nemen om samen met mij te sparren over de mogelijkheden voor jouzelf, je team of jullie organisatie?

Contact