Dagvoorzitter
Als je doet wat je leuk vindt
hoef je geen dag te werken


- Confucius -
Margreet als spreker

Ik kom graag spreken. Ik geef lezingen en workshops over allerlei onderwerpen. Bijvoorbeeld over trots zijn op je vak, omgaan met werkdruk (duurzame inzetbaarheid), omgaan met eisend gedrag, plezier in je werk, persoonlijk leiderschap.

Herken je dit?

Voor ons symposium zoeken we een dagvoorzitter die een ontspannen sfeer kan neerzetten en de dag goed kan leiden

Het is wel zo prettig als er iemand voor de groep staat die de zorg goed kent

We willen een spreker die lekker interactief en speels een lezing houdt over het thema van onze bijeenkomst

Voor de opleiding Management in de zorg moesten wij met onze leergroep een gastles organiseren over het onderwerp Leiderschap in de praktijk.

Margreet zorgde voor een effectieve les die inhoudelijk en praktisch goed aansloot bij de groep. We konden het door het regietheater ook echt uitproberen.

Het was leerzaam en heel leuk. De les is met enthousiasme gevolgd.

Ellen langenberg

Om ons symposium een inspirerende start te geven waren wij op zoek naar een spreker. Via internet kwamen we uit bij Margreet. Bij het eerste telefonische contact waren beide partijen direct enthousiast. Tijdens ons symposium nam Margreet ons mee in haar kijk op verpleegkundig leiderschap en wat daar bij komt kijken. Maar het ging ook over trots zijn op je vak. Het sloot perfect aan bij waar ons symposium over ging. Zeer interessant en een tikkeltje humoristisch wat het alleen maar leuker maakte! Zeker een aanrader om Margreet uit te nodigen op uw symposium!

Niek van Vliet I Verpleegkundige st. Antonius ZH

Dagvoorzitter

Ik geniet enorm van de rol van dagvoorzitter tijdens een symposium of congres. Ik maak graag een sprankelende sfeer en stel de sprekers op hun gemak.

Als dagvoorzitter werk ik graag samen met Jelke Smit. Zij begeleid op haar piano de hele dag en zorg zo voor een hele fijne sfeer. Desgewenst zingen we een op maat geschreven lied.

In het voortraject denk ik graag mee om het programma interactief en afwisselend te maken.

Het feit dat Margreet zelf aan bed heeft gestaan maakt dat ze de dingen in de zaal goed aanvoelt. Door samen te brainstormen kwam er een goede invulling van de avond. We hadden een pittig onderwerp maar Margreet zorgde voor een veilige sfeer waardoor we merkten dat de collega’s heel open waren in hun reacties.

Sini van den Boomen I Voorzitter VVAR de Zorgboog

 

Heb je vragen? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden, Ik denk graag met je mee!

Contact