Over Margreet
Een leven lang leren
Wie is Margreet Ridder?

Ik wilde actrice of verpleegkundige worden en ik werd het allebei. En nu ben ik ook trainer en teamcoach. Ik vind het leuk om te onderzoeken waarom mensen doen zoals ze doen. Dit bracht me bij verschillende opleidingen: Systemisch Werk (familie- en organisatieopstellingen) Energetisch Coaching, Tijdsurfen, Motiverende Gespreksvoering, Deep Democracy en Teamcoaching. Ik woon in Delft met mijn man Nico. We hebben twee volwassen dochters Eva en Fleur. Naast mijn werk ben ik regelmatig te vinden in de yogastudio en ik zing bij een klein kamerkoor. Persoonlijk leiderschap vind ik erg belangrijk. Een leven lang leren past bij mij omdat ik mezelf graag wil ontwikkelen. Er is altijd wel iets te leren. Autonomie en speelsheid zijn voor mij belangrijke waarden die me drijven in mijn werk en leven. Sinds 2003 ben ik zzp-er en dat bevalt me nog altijd goed. Maar ik werk ook heel graag samen met andere trainers en trainingsacteurs. Samen kom je soms verder dan in je eentje.

Ik werk heel graag samen met…

Berdine Segers en Marijke van Bemmel
Berdine Segers en Marijke van Bemmel

Trainingsactrices Berdine Segers en Marijke van Bemmel

Berdine en Marijke zijn de twee trainingsactrices waarmee ik al jaren samenwerk. Ze spelen feilloos elk gedrag en kennen de zorgsector goed.

Ik werk graag met hen omdat ze deelnemers op een prettige wijze faciliteren bij het oefenen van hun gesprekken.

Ze geven respectvol feedback en moedigen je aan om te proberen. Net zo lang tot je een goed gevoel hebt over je gesprek.

Bloom
Josianne Vreeburg, Rita Nieuwenhuis en Monique de Ruijter

Bloom Communicatie met Zorg

De hele eerstelijnszorg kent Bloom Communicatie met Zorg.

Bloom verzorgt goede trainingen die zich kenmerken door creativiteit en een ontspannen sfeer. Daarom werken we zo graag samen.

Naast triagetrainingen (overigens ook voor ziekenhuizen en de GGZ) bieden zij ook teambuilding en helpen bij organisatieontwikkeling. 

www.bloomcommunicatie.nl

Marleen van Schie

Zorgcabaret Marleen van Schie

Het kan natuurlijk voorkomen dat ik wel het zorgcabaret kan schrijven maar niet kan spelen.

Gelukkig kan ik dan een beroep doen op Marleen. 

Zij is een kei in het improviseren. Ze heeft een geweldige komische timing en neemt de zaal helemaal mee als zij als het zorgcabaret speelt.

Jelke Smit

Muzikaal tapijt Jelke Smit

Live muziek bij het dagvoorzitterschap of tijdens een theaterstuk is echt een meerwaarde voor het evenement. Pianiste Jelke Smit is mijn vaste begeleidster. Zij speelt de sterren van de hemel en kan ook nog eens heel mooi zingen.

Jelke en ik hebben een hele fijne samenwerking. Ik schrijf een tekst voor een lied en zij componeert daar binnen enkele uren een pakkende melodie bij. Maatwerk zoals je dat graag hebt.