Dagvoorzitter/Spreker

Margreet als dagvoorzitter

Organiseer je een symposium of congres, en ben je op zoek naar een enthousiaste dagvoorzitter die de zorg kent?

Een dagvoorzitter kan je bijeenkomst maken of breken. Het is superbelangrijk dat er iemand voor de groep staat die niet alleen kennis van zaken heeft, maar ook een sprankelende sfeer kan creëren.
Naast het geven van trainingen geniet ik enorm van de rol als dagvoorzitter tijdens een symposium of congres. Ik zorg voor een soepel verloop van het programma, sprekers worden op unieke wijze aangekondigd en ik hou van de dynamiek van de interactie met de deelnemers.

Interactief en levendig

In het voortraject denk ik graag mee om het programma afwisselend en interactief te maken. Zodat het goed aansluit het doel van de bijeenkomst en het past bij de deelnemers in de zaal. We bekijken samen wat daarvoor nodig is: een energizer, een maf spel, een lied. Bij mij is veel mogelijk.

Ik had Margreet al eens eerder gezien, en dat was me altijd bijgebleven. Toen we een dagvoorzitter zochten voor ons mini-symposium dachten we meteen aan haar. Het feit dat Margreet zelf aan bed heeft gestaan maakt dat ze de dingen in de zaal heel goed aanvoelt, en ze is heel betrokken. Dit bleek ook uit de reacties van de deelnemers. Door samen te brainstormen over de invulling van de avond kregen we een goede afstemming en kwam er een duidelijk plaatje voor de avond.
De avond is heel goed verlopen en we hebben er veel positieve reacties op gekregen. Het was best een pittig onderwerp, maar door de manier waarop Margreet het bracht werd het minder zwaar. Het viel ons als VVAR op dat de collega’s heel open waren in hun reacties, het was duidelijk dat er een veilige sfeer hing. Margreet als dagvoorzitter is zeker een aanrader.

Sini van den Boomen, Voorzitter VVAR de ZorgboogContact

Heb je vragen? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden, ik denk graag met je mee.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06-22832573

Margreet als spreker

Ben je op zoek naar een spreker voor je symposium, dag v.d. zorg, congres of scholing? Ik kom graag spreken.

Ik geef lezingen en workshops over hoe je als verpleegkundige ook goed voor jezelf kunt zorgen.
Zorgprofessionals liggen me na aan het hart. Ik geloof in persoonlijke ontwikkeling, als mens en professional.
Onderwerpen voor een lezing of workshop:

 

  • Goed voor jezelf zorgen als zorgprofessional, holle frase of kan dat ook echt?
  • Laat je niet gek maken! Lezing of workshop over 'werkdruk-beleving'. Hoe kun je werken vanuit rust en ontspanning, ook als het een gekkenhuis is.
  • Omgaan met agressie en grensoverschrijdend gedrag 
  • Een team met een professionele cultuur is effectiever en leuker om in te werken. (lezing of workshop over teamcultuur)

Voor doeners

Verpleegkundigen zijn doeners, en ik ben ervan overtuigd dat je het meest leert door te ervaren. Daarom is de lezing of workshop afwisselend en interactief. Je gaat dus ook lekker aan de slag met de andere deelnemers.

Hoe toon je leiderschap in de praktijk? Voor de opleiding Management in de Zorg van de Hogeschool Leiden, moesten wij met onze leergroep een gastles organiseren over dit onderwerp. We hebben Margreet benaderd om deze les te geven. Margreet zorgde voor een effectieve les die inhoudelijk en praktische goed aansloot bij de groep. Met regietheater konden klasgenoten hun leiderschap ook echt uitproberen. Het was leerzaam en heel leuk. De les is met enthousiasme gevolgd!

Ellen LangenbergContact

Heb je vragen? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden, ik denk graag met je mee.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06-22832573